1 0p 1 of groepstraining

LET OP! Plaatsen voor 2020 zijn beperkt dus wacht niet te lang. Ik kan geen plaatsen garanderen!

Personal training is in mijn ogen een van de meest efficiënte manieren om samen te kijken naar je kwaliteit van bewegen, het doorbreken van oude patronen en het fysiek en mentaal door stijgen naar een hoger niveau. Tuurlijk is er veel kennis beschikbaar online maar als het hebben van kennis het enige was dat nodig is om je droomlichaam te behalen dan was je er waarschijnlijk al Naast het opdoen van een hoop kennis, het analyseren van je gedrag en het uiterste uit de training te halen bied personal training jou ook verantwoording en implementatie. In de volksmond ook wel de bekende ”stok achter de deur” genoemd.

Door een band te creëren met mijn clienten waarin we open en eerlijk tijd maken om te bespreken welke obstakels er tussen ons en het gewenste doel staan kunnen we op een effectieve manier op zoek gaan naar de oplossingen die bij jouw problemen passen. Wanneer je kiest voor Small Group personal training zorgt de driehoeksverhouding tussen jou, je vrienden/vriendinnen en mij een ontzettend leuke, leerzame en efficiënte omgeving waarin resultaat halen voordeliger en vaak ook effectiever wordt. Stop met het zoeken naar de nieuwe betere manier om een resultaat te behalen. We weten wat werkt en samen met mij leer ik jou al deze geheimen toe te passen zodat ik de laatste personal trainer ben die je ooit nog nodig hebt. Check de video onder aan de pagina voor een sfeerimpressie en een woord van mijn clienten! 

1 0p 1 of groepstraining

LET OP! Plaatsen voor 2020 zijn beperkt dus wacht niet te lang. Ik kan geen plaatsen garanderen!

WAT KOST PERSONAL TRAINING?

Wanneer je kiest voor 1 op 1 tijd met mij dan ontvang je toegang tot de Academy, trainingsschema’s voor dagen dat jezelf traint, voedingsbegeleiding en gewoonteanalyses. De prijs voor 1 op 1 training is 70,- per uur en kan dalen naar 25,- p.p. per uur als je kiest om met zijn 4’en een groep te vormen. Aangezien mijn doel niet is om zoveel mogelijk te verkopen maar om echt een oplossing te bieden adviseer ik al mijn clienten minimaal 2 x per week te trainen.

Dit betekent dat je voor een tientje of 3,50 (afhankelijk van je keuze) per dag invloed kan hebben op de tijd en efficiënte van je training, het voorkomen van medische kosten, je algehele gezondheid, je mentale welzijn en je energie niveau. Als je naar deze prijs kijkt wat is dan de prijs van het niet handelen? Wat kost dat je op de lange termijn?

Het enige wat ik kan doen is jou een kans bieden om met mij te werken en mocht je het elders goedkoper vinden en dat belangrijker vinden dan is dat geen probleem. Ik waardeer de door mij gegeven service en tijd en weet wat het waard is!

Op welke locatie kan ik terecht?

De sessies vinden plaats in Gezondheidscentrum Plato in Volendam. In dit gezondheidscentrum ben ik in staat jouw de aandacht te geven die je verdient. Door het uitgebreide aanbod aan fitnessapparatuur en de medische ondersteuning kunnen wij alles uit onze trainingen halen en niets aan het lot overlaten.