Training

Overleg voor het beste advies altijd welke afslank producten of aanpakken je gebruikt naast KCK academy. Crash diëten en andere afslank producten geven vaak geen blijvende oplossing. Door je relatie met voeding te veranderen en kennis op te doen over eten focus je je niet op zo licht mogelijk wegen in een zo kort mogelijke tijd maar op een duurzame oplossing die blijvend effectief is en jou kans van slagen groter maakt.

Categorie: Training

Spierpijn wordt veroorzaakt door activiteiten die niet opgebouwde stress op de spier uitoefenen en spierschade bij het negatief bewegen van het gewicht. Spierpijn is geen indicatie van een slechte of goede training en hoeft geen belemmering te vormen voor je training. Is de spierpijn echt buiten proporties en is deze na 5-6 dagen nog steeds niet afgenomen raadpleeg dan een fysiotherapeut om blessures uit te sluiten. Bewegen is de enigste manier om spierpijn te beinvloeden.

Categorie: Training

Training tijdens de zwangerschap kan risico’s of gevaren met zich mee brengen. Het is daarom altijd belangrijk dit te melden. Hoe lang je in verwachting bent bepaald welke oefeningen wel of niet gedaan mogen worden. Er wordt aangeraden om wanneer je nieuw bent in de wereld van fitness te trainen in de aanwezigheid van een trainer. Het is mogelijk om te mailen voor meer informatie om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Categorie: Training

Naast personal training heeft KCK academy ook een medische achtergrond en kan er vaak in samenspraak besloten worden of een blessure een obstakel zal vormen in het behalen van je doelen. Probeer altijd zo volledig mogelijk je beperkingen of blessures te beschrijven in de intake, zodat het juiste advies verstrekt kan worden. Houd er wel rekening mee dat er geen directe diagnose zal worden gesteld aangezien klachten online niet onderzocht kunnen worden.

Categorie: Training

In je trainingsschema vind je naast een visuele ondersteuning in de vorm van een foto en een uitgebreid stappenplan ook een video met de uitvoering.  Daarnaast is het mogelijk om in opmerkingen een vraag te stellen over de oefeningen waarop gericht gereageerd wordt zodat alles duidelijk is.

Categorie: Training

Er worden voor nu alleen trainingschema’s verstrekt voor binnen de sportschool. Dit zorgt simpelweg voor het beste resultaat. Wanneer je niet naar de sportschool gaat kan je uiteraard nog steeds geholpen worden met het verbeteren van je voedingspatroon of aan de hand van eventuele e-books over training buiten de sportschool. In de toekomst zal er ook een thuis of buiten trainingsmodule beschikbaar komen.

Categorie: Training

De verstrekte schema’s worden aangepast op jouw persoonlijke leefstijl. Dag- en nachtdiensten zijn niet weg te denken uit de hedendaagse samenleving en ook daarom wordt hier uiteraard rekening mee gehouden bij het opstellen van de schema’s.

Categorie: Training

Dit verschilt per persoon. In de intake komen vragen aan bod die in kaart brengen wat de trainingsbeschikbaarheid is. Er is geen minimum. 1 maal per week trainen is 100% meer dan niet trainen daarentegen zal een hogere trainingsfrequentie wel sneller en meer resultaat met zich mee brengen.

Categorie: Training

Het is voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan online coaching.
Waarom? Omdat onze voeding adviezen, video’s en trainingsschema’s afgesteld worden op de door jou verstrekte informatie. Wanneer je kampt met problemen of obstakels wordt altijd de juiste aanpak ingezet. Door middel van persoonlijke aanpassingen zal het meest geschikte schema voor jou gecreëerd worden en ervoor zorgen dat het behalen van jouw doelen een feit wordt.

Categorie: Training

Abonnement

Voor het gewenste effect van de training wordt geadviseerd om het programma individueel te volgen. Het trainingsprogramma wordt namelijk samengesteld op basis van specifieke persoonlijke gegevens zoals doelstellingen, trainingsniveau, fysiek uiterlijk en trainingsbeschikbaarheid. Ook de gegeven adviezen zijn gericht op de beantwoorde vragen uit de intake en gelden dus niet voor iedereen.

Categorie: Abonnement

Absoluut! Je kunt wisselen tussen de diensten. Er wordt gebruik gemaakt van een maandelijks lidmaatschap. Zodra je deze beëindigt kan je aan het einde van de maand een nieuw lidmaatschap aanschaffen voor de gewenste dienst en zullen je gegevens bewaard blijven.

Categorie: Abonnement

Onder aan de pagina vind je de contact mogelijkheden waarmee je ten alle tijden vragen kunt stellen. Houd rekening met de aangegeven reactie tijd. Ook kun je voor vragen als member zijnde de KCK Online Community Facebook pagina raadplegen. Gaat het om fouten in het systeem? Check dan probleem rapporteren.

Categorie: Abonnement

Voor beide geld een maandelijks lidmaatschap. Je kunt er op ieder moment voor kiezen om de toevoer van informatie, trainingen en voedingsadviezen op te zeggen. De eerstvolgende maand zal het bedrag niet meer afgeschreven worden en zal je niet meer gebruik kunnen maken van de service.

Categorie: Abonnement

Er is gekozen voor een maandelijkse betaling omdat de meerwaarde van KCK academy er voor zorgt dat het niet nodig is om mensen voor langer periodes vast te leggen. Je kunt iedere maand opzeggen en de eerstvolgende maand stopt de afschrijving. De toevoer van en toegang tot informatie, trainingsschema’s, video’s, de oefeningendatabase en andere gesloten content zal gestopt worden.

Categorie: Abonnement

Account

Op de inlogpagina onder de inlogvelden staat: ‘wachtwoord vergeten?’. Klik hierop en voer vervolgens je e-mailadres in. Je ontvangt dan een email waarmee je het wachtwoord kunt veranderen.

Categorie: Account

Je gegevens worden veilig opgeslagen in onze database. Voor alle details rondom privacy van de gegevens, verwijzen we je door naar het privacyreglement. Dit reglement kun je beneden aan elke pagina vinden onder het kopje voorwaarde.

Categorie: Account

Klik wanneer je ingelogd bent op het account icoontje en ga naar account gegevens. Hier vind je je persoonsgegevens, adressen en wachtwoorden. Gebruik de opslaan knop om wijzigingen door te geven.

Categorie: Account
Winkelmand
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0