GOLDEN CIRCLE
COACHING

SCROLL OMLAAG

DE GOUDEN CIRKEL

Golden circle coaching is een multi-level approach tot het sturen van jouw beweegredenen, aanpak en resultaat. Door dieper te duiken in de onderliggende reden voor verandering en een duurzame aanpak te creëren die past bij jouw motivatie, levensstijl en omgeving realiseren we een leefbare uitkomst op de sweetspot tussen genieten van je leven en het behalen van waanzinnig resultaat.  

IDENTITEIT & VERHAAL

Wie en waar je nu bent is een gevolg van je gewoontes en geloofsovertuigingen. Vergis je niet, alles om je heen bestaat uit verhalen. Het verhaal dat jij jezelf verteld dat je geen sporter bent, dat jij een hekel heb aan gezond eten of dat alles prima is zoals het is (tot het dat plotseling niet is) is een geloofsovertuiging die jij jezelf hebt eigen gemaakt. Om duurzaam resultaat te creëren, vet te verliezen en kilo’s spiermassa te winnen die zonder problemen vast te houden zijn moeten we werken aan 1) hoe jij jezelf ziet, 2) hoe jij de wereld ziet en 3) hoe de wereld jou ziet. Hoe je naar iets kijkt vormt de realiteit en dat geeft je de kracht om alles naar je eigen hand te zetten als je maar bereid bent om het werk te doen. 

TRAINING

Als coach geloof ik er heilig in dat ieder mens en ieder lichaam een andere aanpak vergt.  Kant en klare schema’s zijn misschien makkelijk, goedkoop en soms ook effectief maar de kans dat deze een 1 op 1 match zijn met wie jij bent of wat je allemaal wilt bereiken is klein. Om het optimale resultaat te behalen voor welk doel dan ook is het eerst belangrijk om te kijken wat jouw leven en lichaam toe laat. Trainingsfrequentie, trainingsduur, oefeningselectie, belastbaarheid, persoonlijke voorkeuren, zwakke of sterke punten, alles is belangrijk wanneer jij het meest efficiënte programma voor jouw lijf en persoonlijkheid wilt volgen. 

DRUK OP DE KETEL

Het leven bestaat meer dan alleen uit eten en trainen en daarom zou het ontzettend kortzichtig zijn om alleen te kijken naar calorieën, macro’s, herhalingen en sets. Jouw omgeving, jouw sociale relaties, routine, slaap-waakritme, werk en vrije tijdsbesteding hebben allemaal invloed op jouw toekomstige succes. Als jouw sociale leven op knappen staat omdat je vast zit in een relatie die niet werkt, een baan waar je een bloedhekel aan hebt of omdat je simpelweg te veel ballen probeert hoog te houden zonder te kijken naar gezondheid, rijkdom, productiviteit en connectiviteit dan staat er te veel druk op de ketel. En met te veel druk op de ketel maak je het jezelf onmogelijk om een prioriteit te maken van je fysieke of mentale fitheid .

VOEDING

Jouw relatie met voeding zegt veel over wie jij zal zijn als persoon.  Kwaliteit van eten en kwaliteit van leven zijn 2 belangrijke pijlers voor geluk en gezondheid. Deze pijlers zullen elkaar in de weg zitten als jouw kennis, perceptie en acties niet in lijn zijn met je doelen. Ik leer je waar je naar moet kijken door middel van trackers, structuur, handige apps en een stukje habit tracking. Dingen als honger, verzadiging, maaltijd frequentie, leucinedrempels, macroverdeling, supplementen, micronutriënten, beschikbaarheid, volume en doelgericht feesten zullen allemaal besproken worden. Het doel is nooit om de smaakpapillen dood te vervelen en daarom zijn er 2 variatie mogelijkheden. 1. Tracken via Myfitnesspal & structuurbepaling voor maximale vrijheid of 2. Wekelijks nieuwe mealplans op basis van voorkeur in producten. Er zijn meerdere wegen naar Rome in en golden circle coaching gaan we samen op zoek naar de snelste met de minste hobbels.
 
 

Vragen, interesse of de intake doorlopen? neem contact op via de mail.

kevin@kckacademy.nl

VOLG OP INSTA
@KRACHTCOACHKEVIN

Winkelmand
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0