Online Personal Training


Op zoek naar de betere manier? Een manier om oude patronen te doorbreken, betrouwbare kennis te krijgen, fysieke verandering te garanderen en een kans om op een leuke manier samen te werken met gelijk denkende mensen? Dan ben jij degene waarvoor ik Online personal training in mijn KCK Academy heb ontwikkeld. Wil je weten wat dat betekent? Ik leg het je maar al te graag uit.

Wat is online personal training?

Online personal training is de oplossing voor mensen die wereldwijd 24/7 toegang willen tot de kennis en sturing van hun coach zonder de hoge prijzen van 1 op 1 training die gebaseerd zijn op het ruilen van tijd voor geld. Door de praktische, simpele en meest betrouwbare kennis te combineren met gebruiksvriendelijke tools in een community van gelijk denkende mensen heb ik een aanpak gecreëerd die naast alleen leuk en interessant ook ontzettend efficiënt is.

Hoe werkt het platform van KCK Academy?

KCK academy is een community en online fitness platform waarin jij op een verhelderende en leuke manier begeleid wordt in het behalen van je mentale en fysieke doelen. Je leert hoe je met nieuwe kennis en tools de juiste gewoontes eigen kunt maken, je zelf kan ontwikkelen en beter kan presteren door je te positioneren op de sweetspot tussen genieten van het leven en het behalen van resultaat.

Intakeformulier

De eerste stap die je onderneemt na het besluit om met mij samen te werken is het invullen van het intakeformulier. Door jou beter te leren kennen ben ik in staat de juiste oplossingen te bieden voor jouw persoonlijke leven. Ik ben ontzettend benieuwd wat voor werk je doet, wat je eetgewoontes zijn en wat jouw persoonlijke denkwijze of doelen zijn. Aan de hand van al deze factoren maak ik een resultaat garanderend schema op maat en bied ik je de juiste informatie over calorieën, macro’s, recepten, gewoontes en mindset.

Meer Info


Waarom zou je mij geloven?

Ik ben in staat geweest om mijzelf al de gewoontes die maken tot wie ik ben aan te leren zonder dat deze oorspronkelijk vanuit mijn familie in mijn leven kwamen. Door dit te doen heb ik het tekort in vertrouwen in mijzelf, frustratie en laag zelfbeeld weten om te keren in genieten van het leven en alle touwtjes in handen hebben waardoor ik zeker weet dat ik dit kan overbrengen op andere. Om hier te komen heb ik enorm veel tijd geïnvesteerd in het bestuderen van de theoretische kennis en dit vervolgens in de praktijk toegepast om te zien hoe mensen hierop reageren en hoe we de obstakels die we gaan tegen komen tijdens het toepassen kunnen omzeilen. Ik blijft mijzelf continue ontwikkelen door het lezen van literatuur en onderzoeken en ik neem jou mee op deze eeuwig durende reis van zelfontwikkeling.

Mijn hoofddoel is om jouw laatste coach ooit te worden door jouw alle mogelijke kennis aan te reiken zodat er niks is wat je niet weet en jij je volledig en gelukkig voelt in het zijn wie je bent op de plek waar je wilt zijn.

Mijn visie en missie