Online Fitness Platform

Het online fitness platform van KCK Academy biedt jou overal ter wereld toegang tot persoonlijke coaching in de vorm van trainingsadviezen, gewoonteadviezen, voedingsadviezen en antwoordt op al je vragen. Het platform zit boordevol video’s over interessante onderwerpen en oefeningen. Als premium member ontvang je jouw persoonlijke en geperiodiseerde trainingsschema, een recepten database met meer dan 500 recepten en de mogelijkheid om zelf je voedingsschema’s samen te stellen op basis van handige calculators. Daarnaast begeleid ik je de hele weg. Als standaard member krijg je ook toegang tot alle functionaliteiten maar in plaats van een geperiodiseerd schema met voedingsadvies en wekelijkse coaching krijg je de mogelijkheid om training templates te kiezen of je eigen schema’s te bouwen. Dit alles vind je in de door mij speciaal voor jou samengestelde online werkomgeving en community die je deelt met gelijk denkende mensen. Het platform helpt je oude patronen te doorbreken en nieuwe efficiënte gewoontes eigen te maken.

video van fitness oefening in het online fitness platform

Feedback geven

Wanneer je kiest voor KCK academy ontvang je van mij een geperiodiseerd schema waarin je gerichte feedback ontvangt, elke training het juiste gewicht advies krijgt en door middel van een stappenplan en video weet hoe de oefening uitgevoerd dienen te worden. Samen kiezen we de juiste oefeningen voor jouw progressie en als er een probleem is kan jij direct hulp inschakelen via het opmerkingen veld. Jouw opmerkingen komen terecht bij mij en ik probeer zo snel mogelijk met een persoonlijke oplossing te komen.  Doordat ik in tegenstelling tot andere coaches gebruik maak van periodisering modellen kan ik garanderen dat je altijd sterker zult worden

Ik monitor al jouw progressie en registraties in de backend en kan precies zien wanneer iets niet gaat zoals het moet gaan. Je blijft in contact met mij doormiddel van het opmerkingenveld in je trainingsschema, email contact en de Facebook community waarin ik iedere week een Live Q&A geef. Ik ben er om al je vragen en obstakels op te lossen en hoe veel je van mij leer hangt volledig af van jou leergierigheid ik sta klaar om alles met je te delen.

mogelijkheid om feedback te geven in het fitness platform

Stok achter de deur

Voortgang, verantwoordelijkheid en resultaat zijn allemaal meegenomen in de uitgebreide meetformulieren. Ik laat je zien hoe je op de beste manier je lichamelijke veranderingen in kaart kan brengen aan de hand van vergelijkingsfoto’s, de weegschaal, het meetlint en de huidplooimeter. Ook vorm ik een stok achter de deur door jou aspecten zoals dagelijks gewicht en je calorie inname te laten rapporteren naar mij. Context is ontzettend belangrijk en meten kan je helpen om de juiste weg te bewandelen. Zie het als de hekjes omhoog zetten tijdens het bowlen, de kans op een strike wordt alleen maar groter.

uitleg over het meten van vetpercentage in het online fitness platform

Voedingstips

Je relatie met voeding is belangrijk en het helpt niet om naar eten te kijken alsof het goed of slecht is. Eten is eten en het beste dieet in de wereld is niks waard als je het niet kan volgen.  Om die reden is de voedingsmodule in KCK academy gericht op het verstrekken van de juiste richtlijnen en kennis om jou voor eens en voor altijd de macht te geven om keuzes te gaan maken die je doel ondersteunen.

In plaats van het zoveelste voedingsschema aan te schaffen voor 50,- bied ik jou de kans voor eens en voor altijd te begrijpen hoe voeding werkt en hoe je resultaat kan behalen. Dit doe ik aan de hand van handige calculators voor richtlijnen, een calorieën tracker voor inzicht en een uitgebreide receptendatabase voor inspiratie. Het is volledig jouw keuze hoe streng je wilt omgaan met voeding en ik bied je de mogelijkheid om alles in kaart te brengen of om zelf maaltijden te selecteren die je met de handige voedingsmodule aan dagen kunt koppelen zodat je zelf je voedingsschema’s kan maken.

Dit creëert vrijheid, een goede relatie met voeding en ruimte om te genieten van wat je eet terwijl je je focust op het behalen van je doelen.

gezonde receptenboek verkrijgbaar in het fitness platform

Kies vandaag nog voor het online fitness platform

Kortom KCK academy is alles wat je ooit nodig zou hebben om je resultaat te garanderen. Je ontvangt betrouwbare kennis op een simpele en praktische manier en je bent in staat trainingsschema’s te volgen of bouwen, je eigen voortgang te meten en de manier van eten te kiezen die jou gelukkig maakt terwijl je je resultaten behaalt. En dit alles terwijl ik over jou schouder mee kijk en je instructies en begeleiding geef om de beste versie van jezelf te worden! Dus waar wacht je nog op?

Ik wil dit!