Het 3 maandelijkse progressie plan voor blessurepreventie en het bereiken van je maximale lichamelijke potentie.

SCROLL OMLAAG

STOP & START DEAL

Natuurlijk kiezen de meeste members voor een lange termijn samenwerking. Maar dat betekent niet dat jij ergens aan vast hoeft te zitten. Je bent vrij om te starten en te stoppen wanneer jij maar wil. De minimale looptijd is 1 maand.

DRIEMAANDELIJKS PLAN

All-Round Atleet bestaat uit 3 opvolgende fases. BASIS, EVOLVE en SOLID. Deze 3 fases stijgen gradueel in volume, intensiteit en moeilijkheidsgraad. Iedere fase duurt gemiddeld 12 weken en jij bepaald zelf wanneer je klaar bent voor het volgende niveau. Natuurlijk krijg je standaards om te checken of jij klaar bent voor de volgende ronde en geef je jezelf op die manier mooie prestatie doelen. 

TEST JE PROGRESSIE

We focussen ons op 2 vormen van progressie als maatstaaf van onze vooruitgang.  Tijdens de intake vul je meerdere vragen in over pijnklachten en fysieke fitheid. Aan het eind van iedere 12 weken check je nogmaals waar je staat. Daarnaast kun je je succes aflezen aan het behalen van de kracht en mobiliteit standaards die per fase worden meegegeven. 

BASIS

In BASIS focussen we ons op het vrijspelen van de basis van bewegen. We zoomen in op de zwakke plekken in jouw mobiliteit en we nemen een holistische kijk naar het onderstel. Door vanaf de grond naar boven te kijken fixen we de kleine beperkingen en zwaktes zodat de fundering waterdicht wordt. 

EVOLVE

In EVOLVE verhogen we langzaam maar zeker de intensiteit en het volume. Door gebruik te maken van verschillende progressies en regressies zal er een 2e niveau mogelijk zijn na BASIS. Dat betekent meer explosiviteit, meer gewicht en een grotere uitdaging.

SOLID

In solid gaan we eerst op zoek naar de laatste vormen van disbalans door meer te focussen op bewegingsuitslagen en verschillen tussen links en rechts. Explosiviteit en kracht gaan een grotere rol spelen. Voor het einde van SOLID testen we nogmaals de lichamelijke functie en stijgen we door naar LEVEL 2 van EVOLVE.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Verder winkelen
0